Monster är en app. När det står "appen" nedan är det den som skriver, inte en människa. Logga in med TikTok. Appen läser av dina klipp och hur många visningar de får. Inget laddas ner, inget flyttas, appen postar ingenting. Du postar dina klipp i TikTok precis som nu. Ungefär en gång om året behöver du logga in på nytt.
Management (ditt team på Coda) ser dina visningar och godkänner uppgiften varje dag. Ingen annan ser dem.
Skriv idén i en mening. På iPhone kan du trycka på mikrofonen på tangentbordet och prata i stället. Appen svarar utifrån reglerna på fliken Regler.
Allt Monster hade sparat om dig är raderat och du är utloggad. Dina klipp på TikTok påverkas inte.
Monsters åtkomst till ditt TikTok-konto är också borttagen.
Till startsidan